Naslovnica Zanimljivo Body Space za zdrav i kvalitetan život

Body Space za zdrav i kvalitetan život

1222
0

Sportski klub „Body Space“ otvorit će svoja vrata s ciljem promocije zdravog življenja, ali i informisanja javnosti o načinu rada i djelovanja u ovom klubu. Program Dani otvorenih vrata Body Space bit će realiziran u periodu od 07 do 12.februara u vremenu od 11:00 do 19:00 sati.

Program predviđa predstavljanje koncepta zdravog načina življenja u kombinaciji sa najnovijom fitness opremom. Pored toga bit će prezentirani i stručni radovi saradnika i NLP life trenerica Body Space iz oblasti zdrave prehrane.

Tokom Dana otvorenih vrata posjetioci će imati priliku da uz stručne analize dobiju dovoljno informacija o tome kako postati članom Sportskog kluba Body Space. Bit će im omogućeno da popune pristupni upitnik, kao i da daju prve mjere, a sve to uz pomoć savremene tehnologije. Rezultat tih aktivnosti bit će predlaganje programa za ostvarivanje željenog cilja kao i određivanje vremena koje je potrebno za njegovo postizanje. Posjetioci će imati priliku da vide i lično se uvjere u funkcionisanje infra red vakuum sprava, koje su najnovije dostignuće u svijetu fitnessa, a kojima se pospješuje gubitak viška kilograma i do 70 % kao i lakše i brže ulaženje u formu i oporavak poslije sportskih povreda.

Posjetioci koji se u u periodu od 07 do 12.februara odluče za neki od tretmana u Sportskom klubu Body Space dobit će i specijalne popuste. Klub je takođe pozvao zainteresirane da svoj dolazak  najave dan ranije kako bi mogle biti ispoštovane preporuke vezane uz mjere zaštite od širenja COVID-19 pandemije.

Prethodni članakDiplomatija za pamet i mladost
Naredni članakNew Law on Expertise – A New Model of Expertise system Functioning in the Republic of North Macedonia – Advantages and Disadvantages