Naslovnica Blic vijesti Trener Cluja o ukinutom pravilu na štetu Borca: Trebalo je biti 7:0...

Trener Cluja o ukinutom pravilu na štetu Borca: Trebalo je biti 7:0 za nas

335
0

Trener Cluja Marius Sumudica poludio je sinoć na konferenciji za medije u Banjoj Luci nakon što je rumunska ekipa izbacila Borca u prvom pretkolu Lige prvaka, iako je bh. prvak u regularnom dijelu revanša uspio nadoknaditi zaostatak.Naime, Sumudica je prilično nervozno reagovao na konstataciju novinara da je njegova ekipa sretno prošla u narednu fazu jer je UEFA baš od ove sezone ukinula pravilo gola u gostima.

“Trebalo je u Cluju biti 6:1 ili 7:1, a u revanšu je trebalo biti 6:0 ili 7:0 prije nego što je Borac postigao gol. Morate biti realni. Ne dovodite me u situaciju da vam dam pogrešan odgovor. Poštujte me”, rekao je Sumudica.

Trener Cluja je istakao da poštuje Bosnu i Hercegovinu te ljude iz naše države.

“Imate odlične uvjete, sve je vrhunski. Otišao sam prije utakmice u apoteku i potrudili su se da mi osiguraju sve, iako nisam iz ove zemlje. Sve najbolje za vas i za Banja Luku. Čestitam publici. Volio bih da mi imamo ovakvu publiku kod kuće, volio bih da navijači budu uz mene jer je u ovom revanšu bilo jasno šta znači doprinos navijača. Međutim, na kraju je bolji tim prošao”, poručio je Sumudica.

Podsjetimo, rumunski prvak slavio je u prvoj utakmici rezultatom 3:1, a Borac je nakon posljednjeg sudijskog zvižduka drugog meča u osnovnom vremenu slavio 2:0. Na kraju je presudan bio gol u 118. minuti produžetka Alexandra Chipcia koji je odveo Cluj dalje.

Klix.ba

Prethodni članakDo 30. jula otvorene prijave za volontere 27. Sarajevo Film Festivala
Naredni članakRadionica u biblioteci “Dr. Mustafa Kamarić” Gračanica: Zaštita i kontrola djece na Internetu, predavač prof.dr. Hadžib Salkić

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime