Naslovnica ... Ajnadžić odgovorio Ademoviću: Zbog Vaših naloga egzekutorima mnoge porodice i danas plaču

Ajnadžić odgovorio Ademoviću: Zbog Vaših naloga egzekutorima mnoge porodice i danas plaču

408
0

Zbog Vaših naloga egzekutorima mnoge porodice i danas plaču, u Lukavici sam bio u logoru kao pripadnik TO BiH i sve što navodite je manipulacija i laž hadžija. Grijeh je to.

Ne odustaje Kemo Ademović od prljave kampanje i podmetanja neistina. Ni u ratu, pa ni sada Nedžad Ajnadžić se nije krio za razliku od Vas Ademoviću kojem skrivanje, spletkarenje i podmetanje stoje u ličnom opisu. Sa zadovoljstvom ću vam lično odgovoriti, da ne mislite da se krijem iza PR tima.

Ademoviću, zbog Vaših naloga egzekutorima mnogi tuguju. I ovdje završavam. Nemojte da „otvaramo šahtove“ u kojima je bila granica između života i smrti.

Dok porodice tuguju, a Vaš uticaj je evidentan na tok događaja, u najmanju ruku je degutantno optuživati druge, pogotovo za nešto što nema veze sa istinom.

Ademoviću, ja sam za Vašu informaciju napustio vojsku u decembru 1991. godine i nikada nisam bio na Mojmilu i pucao na svoj grad kako vi kažete. Uostalom niste vi taj kome bih trebao polagati račune kao ponosni general Armije RBiH.

Ponovit ću, Vaš jedini motiv za sve što radite je zadovoljavanje ličnih ambicija i još jednom ponavljam, uhljebljivanje članova porodice, prijatelja, a ko je na redu sljedeći iskreno vjerujem da nećemo saznati.

Bilo bi dobro Ademoviću i da zajedno sa Elmedinom Konakovićem ne nabacujete loptu onim snagama koje zagovaraju treći entitet.

Kemo Ademoviću, da je pravde u koju se kunete, odavno bi trebali odgovarati za i danas nerazjašnjene slučajeve. Zašto ste na pitanja supruge jednog od ubijenih dali odgovor da Vam je radio iza leđa, da je radio za Haški tribunal i da ste mu zbog toga zahatarili. U vrijeme Vašeg „direktorovanja“ AID-om ste se ponašali kao da ste iznad svih zakona i sudova, a tako i Haškog tribunala.

Nadam se da nećemo imati priliku da Vas gledamo na nekoj poziciji sa koje ćete se staviti iznad države i svih nas.

Većina ljudi u rukovodstvu NIP-a, uz časne izuzetke, satkani su od onih koji nisu uspjeli ostvariti lične interese u SDA, pa su krenuli dalje. Ja znam da SDA nije savršena i da griješi. Vi ste dokaz za to.

I na kraju dozvolite mi da Vam predstavim mišljenje Vašeg predsjednika Konakovića o meni u priloženom videu.

Prethodni članakOpćina Centar izdvojila 10 miliona KM za projekte cestovne infrastrukture
Naredni članakSretan nam završetak predizbone kampanje!

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime