Naslovnica ... Stanivuković: Promjena se ne treba plašiti, a ova će prijati

Stanivuković: Promjena se ne treba plašiti, a ova će prijati

478
0

Pobjeda u Banja Luci je preduslov svih promjena u cijeloj Republici Srpskoj i tako će biti – poručio je večeras kandidat PDP-a za gradonačelnika Banja Luke Draško Stanivuković, proglasivši izbornu pobjedu.

Stanivuković se zahvalio Banjalučanima, svakom čovjeku, svakom građaninu „koji je podržao ovu ideju, jer ćemo mi iza svake riječi koju smo rekli čvrsto stajati i ispuniti je“.

– Ovo je poruka mnogo šira od naše Banja Luke, za cijelu Republiku Srpsku. Ovo je poruka i za sve naše građane koji su, na žalost, zbog jedne loše politike morali da napuste ovaj grad i ovu zemlju. Ovo je poruka da danas mogu da se vrate, da ulože u Banja Luku, da ulože u Republiku Srpsku, da počnu da razmišljaju da ovdje žive, jer će ovo biti grad bez podjela u kojem će se vrednovati ljudske vrijednosti – kazao je Stanivuković.

Dodao je da će „ovo biti politika puna ljubavi i razumijevanja“.

– Ovo je poruka građanima RS-a da se promijena ne treba da plaše, promjene prijaju. Ova promjena će definitivno prijati – naveo je Stanivuković.

Istaknuo je da su rekli na početku da je pobjeda u Banja Luci preduslov svih promjena u cijeloj Republici Srpskoj, te da će tako i biti.

– Imamo naš program, naš put, postavljene programske ciljeve, planove za grad Banja Luku. Razvijat ćemo ovaj grad kao otvoren grad, prijateljski grad, grad ljudskog lica, ali grad u kojem će simbol uvijek biti čovjek, njegova porodica i uvijek ulagati u privredu i podsticaje, kako bi svaki čovjek imao priliku za posao – poručio je Stanivuković.

fena

Prethodni članakHDZ BiH bez pobjede samo u dvije ili tri općine s većinskim hrvatskim stanovništvom
Naredni članakKonaković: Hvala građanima koji su glasali da se politička scena u BiH mijenja iz temelja