Naslovnica Vijesti iz BiH Uhićene dvije osobe zbog paljenja ugostiteljskog objekta u Mostaru

Uhićene dvije osobe zbog paljenja ugostiteljskog objekta u Mostaru

383
0

MOSTAR, 31. listopada – Policijski službenici Policijske uprave (PU) Mostar u subotu su uhitili dvije osobe zbog osnovane sumnje da su sudjelovali u paljenju jednog ugostiteljskog objekta i razbijanju vjetrobranskih stakala na parkiranim motornim vozilima.

“Operativnim radom i kriminalističko-tehničkim radnjama, mostarski policajci došli su do saznanja da su primijećena četiri kombi vozila u ulici M. Bjelavca u Mostaru, a u kojima su se nalazile maskirane osobe. Oko 18,20 sati u ulici fra A. Miličevića spomenute osobe zapaljivim sredstvima pale jednu ugostiteljsku radnju i razbijaju vjetrobranska stakla na parkiranim motornim vozilima te se udaljavaju u smjeru Starog grada”, priopćio je MUP Hercegovačko-neretvanske županije.

Brzom intervencijom policijskih službenika PU Mostar spriječeno je daljnje uništavanje imovine, narušavanje javnog reda i mira te povrijeđenih osoba.

Policijska uprava Mostar provodi kriminalističku istragu te radi na utvrđivanju identiteta osumnjičenih osoba koje su u bjegu, a policijski službenici ove Uprave tijekom dana pojačat će aktivnost u održavanju javnog reda i mira te sigurnosti građana i njihove imovine te navode kako ovakve ispade neće tolerirati, već će svi izgrednici biti procesuirani sukladno zakonskim propisima, stoji u priopćenju.

Policijski službenici PU Mostar tijekom dana pojačat će aktivnost u održavanju javnog reda i mira te sigurnosti građana i njihove imovine.

fena

Prethodni članakTri osobe u pritvoru nakon napada u Nici
Naredni članakU Grčkoj policijski sat i u novembru