Naslovnica Blic vijesti Bajević: Najveća podrška protiv Iraca bit će nam navijači

Bajević: Najveća podrška protiv Iraca bit će nam navijači

340
0

SARAJEVO, 5. oktobra – Selektor seniorske nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Dušan Bajević uoči susreta polufinala baraža za nastup na Evropskom prvenstvu protiv selekcije Sjeverne Irske rekao je da raspoloženje u taboru selekcije BiH varira. 

– Raspoloženje je dobro, ali i nije dobro. Očekuje nas zaista važna utakmica, ali najvažnije je da imamo što više zdravih i spremnih igrača. Do sada smo imali pet ili šest izostanaka iz opravdanih razloga. Očekujem da će se ostali koji su pozvani okupiti do večeras i da će biti sve u redu – rekao je Bajević. 

Naglašava da su najveća podrška reprezentativcima bh. navijači i da je veoma bitno da su oni uz reprezentaciju u narednim mečevima.

– Nadam se da će nam pružiti podršku, a da ćemo im mi to vratiti zalaganjem na terenu. Moramo pristupiti meču s maksimalnom ozbiljnošću. Ne smijemo Ircima pružiti šansu da dođu do svog cilja. Izuzetno su brzi, jaki i borbeni. Mi moramo kontrolisati loptu i tok utakmice – istaknuo je selektor BiH. 

Utakmica polufinala baraža za nastup na Evropskom prvenstvu između BiH i Sjevarne Irske će biti održana u četvrtak, 8. oktobra na stadionu “Grbavica” s početkom u 20.45 sati. 

Pogledajte VIDEO

(FENA)

Prethodni članakArmenske snage bombarduju gradove i sela u Azerbejdžanu
Naredni članakDžaferović: Život bez vlastitog identiteta znači veliku prazninu

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime